Modern pénisznagyobbítás

Legalább egy fejhosszal - Pénisznagyobbítás

Óvatosságra int mindenkit Akkalat Rajanubhab esete, aki egy internetes péniszhosszabító kúrát végzett el magán, amitől megvakult.

Péniszarcú kisgyerek By swagamouse

A 92 centisre nőtt pénisze az első erekciónál fúródott a szemébe, az orrán keresztül, mégpedig olyan szerencsétlenül, hogy a makkja a jobb agyféltekéjébe fúródott. Rajanubhab úrnak sokáig problémái voltak a méreteivel, ezért próbálkozott meg egy emailben kapott péniszhosszabbító megoldással.

optimális péniszhossz a nők számára

A módszer lényege, hogy reggel munkába menet a péniszére rácsukatta a busz pénisz közelről, majd megpróbált lépést tartani a járművel. A módszer természetesen annál hatékonyabb, minél kevésbé sportos a növekedésre vágyó, és minél jobban vonszolja a busz a férfiasságánál fogva.

srácok megmutatják péniszüket

A férfinek ez annyira jól sikerült, hogy egy hónap alatt mintegy hatszorosára nőtt a pénisze, amihez az is hozzájárult, hogy tornából mindig fel volt mentve, így kicsit sem vette fel a tempót a busszal.

Tak-sin Leekpai, az agy-pénisz szétválasztó műtétet vezető fős stáb vezetője elmondta, hogy azért modern pénisznagyobbítás lenne fontos a műtétet végrehajtani, mert a férfi nemiszerve olyan helyen találta el az agyát, amitől jelenleg leszbikusnak képzeli magát. A szétválasztó műtét igen modern pénisznagyobbítás ígérkezik, de több felnőtt film producer is jelezte, hogy ők hajlandóak lennének fizetni azért, ha nem történne meg a műtét, ugyanis Rajanubhab főszereplésével lerakhatnák a kómás-leszbikus-nagypéniszes műfaj alapjait.

gyertyák az erekció fokozására

Lehet, hogy érdekel