Pénisz kaland

pénisz kaland

pénisz kaland pénisznagyobbítás otthon

Szerző: Z. A Kalifornia Egyetemen végzett kutatás során közel száz nőtől kérdezték meg, hogy milyen péniszméretet kedvelnek igazán. A vizsgálat során kitértek a hosszú távú kapcsolatra és az egyéjszakás kalandokra is.

Izland és a hihetetlen PÉNISZMÚZEUM!

Meglepő eredmények születtek! Kiderült, hogy a nők mindkét esetben másra vágynak. Mikor számít a méret? A kísérlet során az alanyok 33 különböző méretű, 3D-s nyomtatású péniszméret közül választhattak.

A kutatók arra jutottak, hogy a méret fontossága leginkább az egyéjszakás kalandoknál kerül előtérbe, a hosszú távú kapcsolat szempontjából teljesen lényegtelen.

  • Masszázs a pénisz növekedéséhez
  • Most Új-Mexikó és Kalifornia egyetemei úgy döntöttek, hogy végre megválaszolják a nagy kérdést, és kiderítik, a csajoknál tényleg a méret a lényeg-e.
  • Kiderült, mekkora az ideális péniszméret a nők szerint | topnetkft.hu

Ilyenkor más szempontok dominálnak. Az átlagos péniszméret körülbelül 15,5 cm, és ha tartós párkapcsolatról beszélünk, akkor a gyengébbik nem ilyenkor az ennél kisebbre voksol, míg a másik esetben inkább a 16 cm vagy az annál nagyobb méret felé hajlanak.

Az idősebb korban apává váló férfiak hosszabb telomereket örökítenek át utódaiknak, akik ezért potenciálisan tovább élhetnek — vélik vizsgálataik alapján amerikai kutatók. Egyáltalán, hogyan kell megmérni féri nem szervet? Az eddig legátfogóbb, szexualitással foglalkozó, a szexuális szokásokat feltérképező vizsgálatot Amerikában végezte Alfred C.

A kutatók szerint mindez azért lehet, mert egy tartós kapcsolatban összeszoknak a párok, és szinte minden alkalommal garantált az orgazmus. Ezzel szemben az egyszeri aktusnál nagyobb a rizikó, hogy az egyik fél általában a nő nem jut a csúcsra. Pénisz kaland egy nagyobb pénisszel nagyobb az esély, hogy mégis, még akkor is, ha nem is ismerik egymás igényeit.

pénisz kaland hány éves az erekció a férfiaknál

Emellett pedig a legtöbb hölgy szeretne valami izgalmasat és szokatlant kipróbálni, amire viszont a hétköznapokban nem vágynak. Akkor tökéletesen megelégszenek az átlagossal.

pénisz kaland ami miatt reggel nincs erekció

Lehet, hogy érdekel