Pénisz strasszban

pénisz strasszban

Hét dolog, amit a pornó szerint imádnunk kéne a szexben player. A benne szereplő információk elavultak lehetnek. A pornó egy szórakoztató filmes műfaj, amely tökéletesen ki akarja elégíteni nézőinek igényeit — ha nem elég ütős a cucc, nincs recskázás, ha nincs recskázás, nincs néző sem, úgyhogy mindent oda kell pakolni a monitorra.

Na de tényleg olyan igényeink vannak a való életben mint a pornófilmek szerint?

Fetish pénisz szájpecek

Hét tipikus pornófogást gyűjtöttünk össze, amit elvileg szeretnünk kéne a párunkkal is. Ez a fajta valóságos, orgazmuskor kiszakadó heves ordítás vagy a szex közben izgalmi állapottól felfokozott, hangos lihegés viszont köszönőviszonyban sincs a pornófilmek szirénaként vijjogó, Z kategóriás színésznőivel.

Még bent sincs a szerszám, a nő még csak a középső, vörös és strasszos műkörmös ujját húzza végig a félretolt tanga szárán, de már olyan elképesztő amplitudóval sóhajtozik, mintha először fedezné fel, hogy van csiklója.

  • Letisztult, légies, érzéki és erotikus - ez a LEAF!
  • Pénisz masszázsolaj

És habár a többségük több faszt fogott már mint kanalat, mégis olyan hangos, vinnyogó izgalommal próbál élvezetet színlelni, amit már monitoron is letekerünk egyes hangerőre és ami, valljuk be, iszonyatosan lelohasztó és idegesítő lenne a valóságban. Minden pornóforgatókönyv szerint a férfi az a folyamatosan álló fasszal ellátott droid, aki néhány lealázó beszóláson kívül némán dug pénisz strasszban élvezet bármilyen megnyílvánulása nélkül.

Mint megtudtuk, ez csak a Nyugathoz való felzárkózásunkat jelzi, de a lehetőségek azért ennél jóval bőségesebbek - néha már-már a józan észt is felülmúló módon. A Velvet kíváncsi volt, milyen módjai és fokozatai vannak a test díszítésének, ezért először a tetoválások trendjét mértük felmajd sort kerítettünk a bőrbe rögzített fémalkatrészekre is. Kiderült: a tetováltatás szinte óvodai zsírkrétaszakkör a testékszerek világához képest. Aki úgy érzi, hogy kevés neki az a számú lyuk, amit a természet biztosított számára, a piercingstúdiókban szinte bárhova csináltathat újabbakat, ahová aztán mindenféle izgalmas testékszert dughat.

Nem azt mondjuk, hogy a valóságban csak egymást átölelő, összebújós misszionáriusban lehet szeretkezni folyamatosan csöpögő hölderlini vallomásokkal — de egy vad, hajelkapós szex közben azért a férfiakból is kiszakadnak az élvezet pénisz strasszban az életben. A pornónak nincs romantikája, ez tény.

Pornót nézni érzelmekért olyan, mint egy kurvához pénisz strasszban ölelésért vagy a McDonaldsban vegasalátát rendelni — rossz helyen kopogtatsz rossz dologért, haver. De ha eltekintünk a romantikától, az, hogy a szexuális aktus során csakis a nemi szervek érintkeznek egymással tényleg nincs köszönőviszonyban az élettel: a valós szexben a nő belemarkol a férfi hátába, a férfi is ott fogdossa a nőt, ahol éri, csókolóznak és összegabalyognak a lábak.

Pénisz Póráz Leánybúcsú ajándék

Pénisz strasszban mivel az összes pornó, amit nézünk és amire magához nyúl az ember ezt a képet mutatja, elvileg ezt a lényegretörő materializmust igényelnénk a szexben is.

Ugyanez a snittekre is áll.

lassú erekció és hogyan lehet megerősíteni

A pornó szerint nincs olyan, hogy egy nő mondjuk szép: igézőek a szemei, kedves az arca vagy akár jó az alakja, legfeljebb az első öt percben. Utána gyakran hosszú percekig kemény close-upban látjuk az aktust: csak a monoton ki-be járó péniszt és a nő vagináját.

Most lehullt a lepel: Ekkora az átlagos pénisz

A pornó hajlamos elfelejtkezni róla, hogy a nőnek a két nyílása és a szája testének csak a töredéke, ahogy a férfi pénisz strasszban csak egy arctalan nemi szerv — na meg arról is, hogy a valós szex során csak az orális előjátékoknál látjuk ilyen explicit a másikat.

Konkrét aktuskor olyan egy méterről nézünk lefelé és kapunk egy elég részletszegény képet arról, amit fizikailag nagyon is érzünk, hogy épp történik.

Tulajdonságok: -erős, fém anyag -makkgyűrű és makkékszer egyben -csillogó strasszokkal díszítve -merev, nem rugalmas -fix átmérő: 2,8cm -gyűrűvastagság: 0,3cm -tömeg Nem ajánlom első gyűrűnek, de ha ismered az érzést amit jelent és tudod milyen méret okoz neked örömöt, akkor viszont csak ajánlani tudom ezeket a masszív termékeket.

Ennek amúgy az lehet az oka, hogy az alap pozitúrákat, amiket a hálószobában ténylegesen nyomunk, nehezen lehetne kamerával venni: a pornó helyzetei mind a lehető legexplicitebben tárják ki az egymásnak nyomuló nemi szerveket. Tehát a pózok, amik olyan izgalmasak a pornóban, a nyers látvány és a filmezés praktikus okai miatt jönnek létre leginkább, nem a résztvevők élvezetéből kiindulva.

valami kiömlött a péniszen

Úgy értettük basznivaló ribanc, mocskos kurva, punci, faszéhes MILF és egyéb gyönyörűségek, amiket nem tűr a virtuális nyomdafesték. Tegyük a szívünkre a kezünket és mondjuk akár egy pornófilmet is, ahol a nő nincs a fizikai lenyomás mellett verbálisan is szétalázva és a végén nem veri az arcára dühösen legalább egy férfi. Újfent jön a kérdés: ha minden pornóban ez a felállás, akkor a pornónézők tényleg ezt szeretnék a párjukkal is?

kis pénisz, akinek szüksége van rá

Egy dolog, ha van egy domináns, elkapom-a-csajt-és-jól-megrakom felállás, amiben elhangozhatnak mocskosabb mondatok — de ez nem egyenlő a pornóban előszeretettel nyomatott szövegekkel és fizikai alázással. Ennek van pár extrém példája a Hupikék Törpikéket alapul vevő, tízen-tolják-Törpillát cucc például nagyon a végletes kategória, öt perc után már mindenkin összemosódik a kék festék és egy abszurd zombi-apokalipszisre emlékeztet az egész szexjelenetde alapvetően minden pornó egy megjátszott szituációban van.

Hát igen, ez nem az a műfaj.

Lehet, hogy érdekel