Szakadt pénisz. Dr. Török Alexander Urológus szakorvos bemutatkozása

szakadt pénisz

szakadt pénisz

Szex közben szakadt le a pénisze Munkatársunktól Az orvosok szerint szakadt pénisz 66 éves román férfinél egy szerencsétlen manőver miatt következett be a baleset. Ezt ne hagyja ki! Kattintson ide: hirvilag.

szakadt pénisz

A férfi az orvosoknak elmondta, feleségével közösült, amikor izomszakadáshoz hasonló hangot hallott, és éles fájdalom állt be nemi szervében. Bevallotta, nem éppen volt finomkodó szeretkezés közben, de eddig ez nem jelentett gondot — írta a manna.

szakadt pénisz

Az orvosok szerint egy szerencsétlen manőver miatt következett be a baleset, a hímvesszőben az erős kötőszövetes tok sérült meg, mely az erekció során tartást biztosít a pénisznek. Bár a sérülés nem életveszélyes, de ha nem kezelik, súlyos következményei lehetnek.

szakadt pénisz

Sebészeti beavatkozással korrigálták a hibát, és idővel funkcionális lesz a pénisz, nyugtatták meg a dorohoi-i férfit az orvosok. Voltak már páciensek, akik hasonló problémával jöttek hozzánk, de ők általában fiatalok voltak.

Külső genitáliák sérülése

A sebészi beavatkozás probléma nélkül zajlott, a páciens gyógyulása jól halad — mondta a dorohoi-i kórház menedzsere. A férfinak legkevesebb 45 napot kell gyógyulnia, hogy továbbra is örömet okozhasson feleségének.

szakadt pénisz

Ezek is érdekelhetnek.

Lehet, hogy érdekel