Hajthatatlan erekció. A bróm csökkentésére potencia férfiaknál

hajthatatlan erekció
  • A reggeli erekció oka egy férfinak
  • Csodát tesz az erekcióval a görögdinnye: ezt nem hiszed el!

Azonban kíváncsi lennék, hogy hány férfi hátrálna meg a biciklizéstől, ha hallottak volna Dr. Irwin Goldstein beszámolójáról.

20 szextabu, amiről senki nem mer beszélni

Hetente több mint impotens férfit kezel és állítása szerint, ebből legalább 6 ember a biciklizés miatt szorul terápiára. A klinikai bizonyíték a férfiak gátjának — perineumának — felépítésében keresendő.

És még hozzáteszi: "Ugye tudja, miről beszélek?

Itt haladnak ugyanis át a legfontosabb artériák, amelyek a péniszhez jutnak és befolyásolhatják az erekciós szövetek működését, de itt találhatók olyan idegvégződések is, amelyek a péniszt befolyásolhatják. És mivel ez a rész elég sokszor érintkezik a nyereggel biciklizés közben, így tulajdonképpen már meg is magyaráztuk a dolgot.

Így például, ha egy órát ülsz a biciklin, akkor az komoly kompressziós problémákat okozhat. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy a teljes testsúlyoddal ülsz folyamatosan azon az artérián, amely a péniszedhez vezet.

Potenciazavarok: Férfibánat

Ez a folytonos nyomás pedig eltömődéshez vezethet az artériákban különösen azokon a részeken, ahol a nyereg találkozik a gáttal. Nem pontos adat?

hajthatatlan erekció

Még mielőtt eladnád a biciklidet és végleg felhagynál a kerékpározással, hallgasd meg más véleményét is. Harin Padma-Nathan szerint azonban, azok az adatok, amelyekkel most hajthatatlan erekció nem elegendőek még ahhoz, hogy be tudjuk igazolni, valóban okozhat-e a kerékpár impotenciát.

hajthatatlan erekció

Természetesen Harin sem cáfolja Goldstein állítását, mindösszesen csak annyit mond, hogy szerinte nem a biciklizést kellene abbahagyni. Aki ugyanis rendszeresen és odafigyeléssel sportol, az a különböző tréningeken megtanulja, hogy hogyan válassza ki fekvő merevedés jó megfelelő biciklit és az ülést, továbbá, hogy bizonyos időközönként álljon ki hajthatatlan erekció nyeregből.

A bróm csökkentésére potencia férfiaknál

Olyan szintű idegi károsodást is szenvednek, hogy még csak nem is érzik a péniszüket. Nem tudnak ejakulálninincs orgazmusuk. És mi volt a bűnük?

hajthatatlan erekció

Az, hogy bicikliztek. Én személy szerint örülök, hogy még van erekcióm.

Csodát tesz az erekcióval a görögdinnye: ezt nem hiszed el!

És a jelenlegi formájában biztos nem ülnék rá a biciklire. Minek kockáztassunk?

hajthatatlan erekció

Azonban mindannyian azt mondják, hogy egy kis elővigyázatosság, különösen a férfiak körében nem árt. Ha biciklizés közben érzel ágyéki zsibbadást, a legjobb, ha kiállsz a nyeregből hajthatatlan erekció egy jó ideig úgy tekersz, vagy megállsz és tartasz egy kis pihenőt.

  • Csepegni kezdett a péniszről
  • Amikor a nő dugja a férfit

A pedált fontos, hogy ne csak teljesen kinyújtott lábbal érd el! A térdeid legyenek egy picit hajlítva ezzel is tehermentesíted az ágyéki tájékot!

hajthatatlan erekció

Ez ugyanis a nyereg elülső részére történő ülést segíti elő, ami pedig tovább növeli a nyomást a gáton. Ugyanis a nagy megterhelés alatt — például hegyek — többszörös súly nehezed a gátra, így az artériákra is. Ezért fontos, hogy a versenyzők és a hegyi kerékpározók is ugyanúgy álljanak ki a nyeregből időnként és győződjenek meg mindig arról, hogy helyesen van-e beállítva a bicikli és a nyereg.

A merevedési zavar és a bicikli

Fontos, hogy a lábad működjön úgy, mint egy lengéscsillapító és ne a gátad! Az előbbiről már sok mindent hallhattunk, ám az utóbbiról még szinte semmit.

A szobakerékpárokon az ülések vízszintesek, így csökkentik a kompresszió kialakulását, az artériák károsodásának kockázatát. Így a spinning — az új őrület — sokkal egészségesebb lehet, és nem feltétlen csak az ülés miatt, hanem amiatt is, hogy az edzés nagy részét nem is a nyeregben töltöd!

KamaszPanasz - Cs.

Lehet, hogy érdekel