Hányféle pénisz,

Pénisz viccek

A férfiak notórius hazudozók a péniszük hosszát illetően.

hányféle pénisz

Az alábbi teszt egy objektív felmérés. A felméréshez használjunk magyar billentyűkiosztást a számítógépen! Vetkőzz le, és állj a számítógép billentyűzete mellé oldalról!

hányféle pénisz

Helyezd el bal heregolyódat az "1"-es billentyű kis mélyedésében. Jobb heregolyódat helyezd az alatta levő billentyű mélyedésébe!

hányféle pénisz

A standard billentyűzeten ez a "Q", a Dvorak billentyűzeten valami más. Az igazán tökös gyerekek használhatják az "A" esetleg a "Í" billentyűt is.

Ragadd meg a "micsodádat" jobb kézzel, és ejtsd rá a billentyűzet legfelső, számokat tartalmazó sorára!

Mivel sem szexológus, sem hímvessző szakértő nem vagyok, e megállapítást- bár hihetőnek tűnik - sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom. Az év többi napján eszembe sem jutott volna, hogy egy ilyen témáról írjak, de az évbúcsúztató, bolondos nap előtt, gondoltam talán meglephetem kedves olvasóimat ezzel a kissé pikáns összeállítással. A férfiak bűvös szerszámának sokféle elnevezése van, ismertebb néven hímvessző, hímtag, hímszerv vagy nemi szerv, pénisz, lingam, fallosz, de hívják fütyülőnek, fütyinek, kakaskának, kukacnak, bájdorongnak, gyönyörhorognak, vagy csak egyszerűen szervnek. Léteznek durvább szinonimái is, ezeket azonban nem nevezném néven.

Hatására a képernyőn megjelennek a leütött karakterek. Például az én eredményem "öü". A backspace törölte az "ó"-t.

hányféle pénisz

Helyezd el a Playboy júniusi számának középső képét 75 cm-re magad elé. A "micsodádat" hagyd a billentyűzeten, és meredj a képre öt percig, hányféle pénisz amíg lábaid felemelkednek a talajról.

hányféle pénisz

Ekkor ismételd meg a 2. A két eredményt küld el a net.

Ciki 60 év felett az aktív nemi élet, vagy pont ellenkezőleg? Neked mi a véleményed?

Ne végezd el a tesztet úszás után! Az úszás meghamisítja az eredményt!

Neked húspéniszed vagy vérpéniszed van? Itt a válasz! A benne szereplő információk elavultak lehetnek. Hallottál erről eddig egyáltalán? Elég neccesen hangzik nem?

A feketék használhatnak speciálisan meghosszabított billentyűzetet, vagy helyezzenek két billentyűzetet egymás mellé! Ha nem magánhasználatú gépen végzed a tesztet, ajánlatos a billentyűzetet előbb alkohollal alaposan letisztítani.

hányféle pénisz

Egyes billentyűzetek használata szikrázással járhat! Szerinted hány pontos volt ez a vicc?

  • Hímvessző – Wikipédia
  • Hihetetlen, de a tudomány szerint mindössze négyféle pénisz létezik a világon | hu
  • Valójában 6 féle pénisz létezik, meg fogsz döbbenni! - Ripost
  • Melyik péniszforma a legjobb? - HáziPatika
  • Szerző: Gaál József A férfiak többsége állandóan azon rugózik, hogy kinek mekkora a szerszáma és csak a pénisz hosszát tartják fontosnak, pedig a görbület, a kerület és a kinézet is rendkívül meghatározó jegy, ha egy nemi szerv külalakjáról beszélünk.

Lehet, hogy érdekel