Péniszek idióta,

Az amerikai tévés műsorvezető saját boncolás a péniszen szerint 34 centis pénisszel rendelkezik, ugyanakkor hivatalosan sosem engedte ezt leméretni. Már lassan 20 éve építi mindenesetre arra a karrierjét, hogy nagy a farka, és most nemtelen támadást indított az elméletileg legnagyobb fasszal rendelkező mexikói Roberto Esquivel Cabrera ellen.

A sorozatnak azonban nincs köze a pornóhoz. Korábban a témában: Pénisznek nézte a bolti húst, hívta a rendőrséget Me and My Penis — azaz Én és a péniszem a címe annak a dokumentumfilmnek, amelyet augusztus én láthattak a nézők a Channel 4-on: ez az első — így aztán médiatörténeti — alkalom, hogy merev péniszeket mutattak brit televízióban nem pornócsatornán.

A mexikói férfi épp a napokban került be ismét a hírekbe, miután 48 centiméteres farka okozta terhelésre hivatkozva végül rokkanttá nyilvánították. Falcon szerint viszont szánalmas és undorító, hogy Cabrera súlyokat használt ahhoz, hogy megnyújtsa a péniszét: ugyanis most ezekből a cikkekből kiderült, hogy a mexikói férfi dolgozott azon, hogy nagyobb farka legyen.

Vicces ajándékok és őrült ajándékok

Falcon elmondása szerint viszont a mexikói faroktársa rekordpénisze valójában nem is péniszek idióta nagy, csupán az előbőrt tudta megnyújtani nagyon, és valójában teljesen normális fasza és szexuális élete lehetne, ha hagyná magát körülmetélni.

Az amerikai férfi szerint péniszek idióta őt nem is érdekli a mexikói férfi pénisze, hiszen Cabrera trükkjei sem változtatnak azon, hogy neki amúgy 34 centis farka van.

péniszek idióta

Nem versenyzek senkivel, legalábbis nem közvetlenül. Ez nem fogja megváltoztatni, hogy ki vagyok és mivel rendelkezek.

péniszek idióta

De az én szememben ez elég szánalmas. Cabrera ben vált internetsztárrá, amikor megjelent egy videó a farkáról.

Péniszember és tampon-nindzsa akcióban - 50 idióta farsangi jelmez, ami megunhatatlan

Akkor beszélt arról is, hogy bár szerinte övé a legnagyobb pénisz a világon, de a Guinness nem hajlandó ezt felvenni a rekordok könyvébe. A férfit amúgy már többször sürgették orvosok, hogy feküdjön szike alá, mert nem egészséges, ami történik vele.

  • Szerző: Gaál József A férfiak többsége állandóan azon rugózik, hogy kinek mekkora a szerszáma és csak a pénisz hosszát tartják fontosnak, pedig a görbület, a kerület és a kinézet is rendkívül meghatározó jegy, ha egy nemi szerv külalakjáról beszélünk.
  • Gyenge erekciós erek
  • Hatékony pénisz krém
  • Editorok figyelmébe A frissen szerkesztett bejegyzések az editorok várólistáira kerülnek.

Így áll most a cicaharc, amit látva mi csak a XVI. Te kifáradt herezacskó.

péniszek idióta

Lehet, hogy érdekel